Här är Painkillers gruppmedlemmar och från vänster till höger ser ni Agnes, Adela, Victor, Vy och Teodor.

Agnes är framförallt gruppens kritiker och slutförare. Hennes främsta styrkor är att hon kan bygga vidare på andras idéer och förbättra dessa genom att komma med goda åsikter.

Även Adela är en kritiker men hon är även gruppens diplomat. Hon är den personen som ser till att gruppen mår bra och trivs med varandra.

Gruppens tredje medlem, Victor, är gruppens ordförande och innovatör. När det gäller att komma på nya idéer så är Victor den man ska gå till. Han är även den som har bäst koll på var gruppen befinner sig i projektet.

Vy är gruppens sista kritiker och hon är också den disciplinerade i gruppen. Hennes styrkor är att hon jobbar effektivt samt att hon alltid tänker på vad som är bäst för gruppen. Vy hjälper alltid till om det behövs!

Sist men inte minns så har vi gruppens disciplinerade: Teodor. Då Teodor är väldigt organiserad så har han blivit gruppens inofficiella sekreterare. Förutom att vara disciplinerad så är han även gruppens specialist samt den som håller koll på när det är dags för paus.

Gruppens medlemmar har alltså många olika egenskaper som får oss att fungera ihop. Hoppas att ni har lärt känna oss lite bättre!